Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 3 dny
Slatiňany – Tradiční vánoční jarmark bude probíhat ve dnech 30. listopadu, 7. a 14. prosince. Přijďte se podívat na vánoční ozdoby z Horního...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Slatiňany – Místní vánoční jarmark se uskuteční v sobotu 10. prosince od 10 do 17 hodin v okolí kostela sv. Martina. Přijďte se naladit do vánoční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Slatiňany – Muzeum Švýcárna ve Slatiňanech zahájilo návštěvní sezonu. Otevřeno je každý den, včetně sobot a nedělí, od 9 do 18 hodin. Přístupné jsou...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Prázdniny pomalu končí. Smutný, leč neoddiskutovatelný fakt stejně, jako blížící se Bartolomějská pouť v Heřmanově Městci. Nadcházející...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Chrudim - Letos již po šesté pořádá Zahradnictví Mikan na Blehovsku ve svém areálu oblíbenou vánoční výstavu. Tento rok bude zahájena o víkendu 19....Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Denní služba začala v neděli strážníkům deset minut po osmé hodině ranní, kdy jim anonym telefonicky oznámil nález mrtvého ptáka před domem...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Slatiňany - V neděli 5. října ve 14 hodin se koná v muzeu Švýcárna přednáška Lenky Gotthardové na téma rekonstrukce známého hřebčína v...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Na většině míst v České republice zachytili provozovatelé nejrůznějších zahrad, parků, či zahradnictví trend bylinek, které jsou mezi veřejností ve...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Slatiňany - Už od dubnových víkendů se návštěvníkům opět otevřou brány Muzea Švýcárna. Přes zimní období je muzeum sice zavřené, ale jeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Slatiňany - Po třiceti letech se vrací do města pupulární seriál České televize, v němž si vedle známých herců zahrála i řada tehdejších...Celý článek »