Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Město se rozhodlo nakoupit z vlastního rozpočtu antigenní testy v podobě lízátek pro MŠ Na Valech a ZŠ Dr. Jana Malíka, které...Celý článek »
vydáno před 10 let 37 týdnů
Chrudim - Řidiči projíždějící centrem města, by měli být opatrní především v okolí základní školy ve Sladkovského ulici a Obchodní akademie na...Celý článek »
vydáno před 3 dny 50 min
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Prasklá vodovodní trubka v MŠ Na Valech způsobila nejen pěknou neplechu ve vnitřních prostorách školky, ale řadě občanů tečou nervy také...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Odbor školství má pod drobnohledem starosta František Pilný (ANO 2011), který poskytl bližší informace. Radní zaujaly na Základní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – Pro někoho by to mohla dost dobře být práce snů. Moc se při ní nenadře, musí však být manuálně zručný. Pro Čecha, jenž má pověstné „zlaté...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Město se začátkem ledna pustilo do dlouhé a nákladné rekonstrukce Mateřské školy U Stadionu. Celkem přijde na třicet milionů korun a část...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Přírodní zahrada MŠ Na Valech je hotova. Revitalizace přišla na milion dvě stě tisíc korun, přičemž město na projekt získalo...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Město plánuje v příštím roce vybudovat přírodní zahradu v Mateřské škole Na Valech. Napomůže tomu skutečnost, že radnice uspěla se žádostí...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Ředitelé a ředitelky základních i mateřských škol zřizovaných městem nepanují ve svých „královstvích“ neomezeně dlouhou dobu. Obvykle mají...Celý článek »