Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 50 týdnů 7 hodin
Chrudim – Když o to bude zájem, mohly by od roku 2025 jezdit elektrobusy prostřednictvím chrudimské městské autobusové dopravy (MAD) i do okolních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Tříděný odpad budou nově svážet pracovníci Technických služeb novým elektromobilem a už teď je v plánu nákup dalšího, pokud se to osvědčí....Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Město Chrudim a chrudimský městský úřad aktualizovaly svůj vozový park. Úředníci mohou pro svoji práci začít využívat dva...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Na mezinárodní den žen Rada města Chrudim rozhodla o nákupu dvou zbrusu nových elektromobilů. Kdo v nich bude jezdit, ale není tak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Chrudim – Město Chrudim má v plánu aktualizovat svůj vozový park a začít využívat pro své potřeby dva elektromobily neboli automobily na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Ekologie a ekologická forma dopravy je v současné době téma, jež diskutuje a skloňuje od posledního voliče v zapadlém maloměstě po politika...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Snad se město nechalo inspirovat Litoměřicemi, o jejichž „zelené“ politice Chrudimské noviny nedávno informovaly, nebo jde zkrátka jen o...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Aktivity Zdravého města mohou být nejrůznějšího charakteru. Od pořádání diskusí a pikniků, přes nejrůznější soutěže v udržitelném rozvoji,...Celý článek »
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Město Chrudim využilo možnosti vyzkoušet si osobní vůz na elektrický pohon neboli elektromobil. Pracovníci městského...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Chrudim – Radnice se zavázala snížit do roku 2020 emise CO2 o celých 20%. Má jít o závazek realizovaný v rámci takzvaného „Paktu starostů a primátorů...Celý článek »