Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Chrudimský R Klub se i přes petici některých obyvatel a vládní omezení zatím stále drží. Podle vyjádření starosty se stížnosti na R Klub...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Kdo by se domníval, že městská police o víkendu nic nedělá, ten by se ošklivě mýlil. Místní strážníci v sobotu 21. května řešili hned...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - V úterý před 13. hodinou se strážníkům dostala informace o černém autě zaparkovaném v Jabloňové ulici. Volající si stěžovala na...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek před 17. hodinou přijali strážníci oznámení o stojícím vraku auta v Jabloňové ulici. Hlídka vyrazila na místo, aby se...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - V sobotu v půl jedenácté večer si strážníkům stěžoval mužský anonymní hlas, že v Revoluční ulici ruší noční klid hlasitě...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Dnes po půl sedmé ráno volal strážníkům obyvatel z Husovy ulice, že ho obtěžuje hlasitá hudba, která k němu doléhá ze sousedního...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim/Presy - Z pátku na sobotu si místní obyvatelé opět stěžovali na hlasitou hudbu vycházející z rockového klubu. Strážníci zjistili, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim/Presy - Strážníkům si stěžoval muž, kterého po 22. hodině obtěžovala hlasitá hudba ozývající se odkudsi z okolí. Strážníci zdroj hluku...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Chrudim - Mužský anonym si ve čtvrtek po půl jedenácté večer stěžoval strážníkům na rušení nočního klidu v Janderově. Strážníci zjistili, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Obyvatel z ulice Přemysla Otakara si v sobotu před 22. hodinou  stěžoval strážníkům, že ho obtěžuje hlasitá hudba ozývající se z...Celý článek »