Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového může začít. Budoucí most přes řeku Chrudimku by...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 6 dnů
Chrudim – Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim vykázaly v minulém roce kladný hospodářský výsledek. Rozpočet ale zatěžovaly i zbytečně vynaložené náklady....Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Městská rada vzala v pondělí na vědomí informace o hospodaření Sportovních areálů města Chrudim, které se podle slov starosty vrátily do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Městská organizace Sportovní areály města Chrudim (SAMCH) dostala od rady města souhlas ke zrealizování oplocení u plánované nové mobilní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Slibované mobilní kluziště konečně bude a naštěstí ne se syntetickým ledem. Starosta František Pilný (ANO 2011) se o jejich výhodách a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Začala další demolice, která změní ráz města. Areál bývalých sladoven je nevyužit už dvacet let, kdy zde skončila výroba francouzské...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim – Na zhotovení bronzové pamětní desky s hlavou Emila Zátopka pro letní stadion se vyčlenilo 185 tisíc korun. Na sportovišti bude součástí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Dlouho očekávaná změna názvu už je kousek od realizace. Radní města Chrudim v pondělí doporučili zastupitelstvu schválit pojmenování...Celý článek »