Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Volební místnosti po celé České republice se právě uzavřely. V Chrudimi se hlasovalo ve 29 volebních okrscích. Eva Doležalová, která je...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Přípravy na volbu nové hlavy státu vrcholí. Po celý týden bude probíhat do označených schránek roznos hlasovacích lístků. A možná si po...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Je po volbách a začínají se tvořit nové koalice. Od rána probíhají povolební vyjednávání. Schůzky s Chrudimáky, ODS, SNK ED a Piráty podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Po dvou hodinách od uzavření volebních místností je v Chrudimi sečtena skoro čtvrtina všech odevzdaných volebních lístků, tedy 7 z 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Komunální volby začínají. Co je pro zkušené voliče jasná věc, pro nováčky může být velkým překvapením. Volič v Chrudimi má k dispozici 27...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Koalice Starostové a nezávislí a TOP 09 jde do komunálních voleb v Chrudimi společně.  Někdejší člen ODS, Erik Jahnický, přestoupil do...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Pro někoho premiéra, pro jiné několikrát absolvovaný kus. V pondělí 5. listopadu 2018 se poprvé po skončení komunálních voleb sejdou...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Dříve banální události v každodenním chodu města získávají před komunálními volbami až hrozivé kontury. Klasickým případem je opakující se...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Před letošními komunálními volbami se zdá, jako by snad volič neměl jinou možnost, než volit hnutí, které na něj vykukuje z většiny plakátů...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Město plánuje v příštím roce vybudovat přírodní zahradu v Mateřské škole Na Valech. Napomůže tomu skutečnost, že radnice uspěla se žádostí...Celý článek »