Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Velký zájem vyvolal článek Chrudimských novin o připravované rekonstrukci kanalizace v ulici Obce Ležáků a pod Palackého třídou. Především...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Vnitroblok sídliště Dr. Víta Nejedlého je snad obýván jen samými odpírači. Ne snad protikovidových opatření vlády, ale nápadů místní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Chrudim – Zeleně je prý ve městě příliš málo. Nebo je jí také až moc a doslova leze lidem do bytů. Záleží na tom, koho se tazatel ptá. Většina...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – O tom, že prakticky jakékoliv volně přístupné dětské hřiště ve městě není jen místem, na němž se scházejí maminky se svými ratolestmi, ví...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Nejen podomní prodejci, ale i docela jiná sorta lidí se snaží přijít snadno k penězům na úkor důvěřivých a často i naivních obyvatel města...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Přestřižením pamětní stuhy, kterého se v pátek 19. ledna ujali zástupci společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, města, Vodárenské...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Nepříjemnou dohru má skončená rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků. Bohumil Vebr, šéf Ředitelství silnic a...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Není snad týdne, kdy by se neobjevila kritika probíhajících prací na Palackého třídě a v ulici Obce Ležáků. Druhá jmenovaná komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Říjen končí a nejčernější obavy motoristů, podnikatelů a také obyvatel okolí Palackého třídy, začínají být skutečností. Slibované nové...Celý článek »