Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Pardubice – Hrátky v nejmenovaném pardubickém hotelu neskončily harmonicky. Cizinec asi jen tak nezapomene na to, jak mu druhý den po vášnivé noci...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Přestože snahy o „legalizaci“ pěstování, užívání a prodávání konopí, oblíbené „travky“, stále sílí, Policie ČR nic nenechává náhodě....Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Zdejší kriminálka má tu nejlepší pověst. Daří se jí jak v oblasti odhalování a zatýkání výrobců drog, tak v pátrání po hledaných osobách. V...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - V rámci obvyklé preventivní obchůzky si hlídka všimla muže, který v prostoru před hlavním nádražím popíjel alkohol a to i přes...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Na tísňovou linku 156 s žádostí o pomoc se obrátil jistý cizinec, neboť zjistil, že mu někdo v ranních hodinách naboural jeho...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Pardubice - Jak na přehlídkovém mole se promenádoval po třídě Míru zcela nahý 37letý cizinec. Zřejmě mu nedošlo, že jeho výjev budí v pěší zóně...Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Pardubice - O velkém štěstí může hovořit 35letý muž cizí státní příslušnosti, kterého kolem půl šesté večer přejet kombajn.Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Operační pracoviště městské policie přijalo prostřednictvím tísňové linky upozornění na opilce, který se povaloval v Teplého ulici....Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Pardubice - Budovu školy v centru města si po šesté hodině ranní zřejmě s hotelem spletl cizinec, který se do ní začal dobývat napřímo hned...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Pardubice - Přísnému postihu za jízdu v opilosti se chtěl vyhnout 30letý řidič a tak kontrolujícím policistům nabídl 100 Euro, když ho nechají a...Celý článek »