Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Život redaktora malých regionálních novin není žádný med. Ráno musí zatopit v kamnech, vypustit a nakrmit drůbež, ptactvu nasypat do krmítka, nařezat...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Schodiště pod Myší dírou, které bylo několik měsíců uzavřené z důvodu rekonstrukce, je opět v užívání. Ve středu 7. prosince ho slavnostně...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 hodin
Chrudim – Uzavřena kvůli opravám byla už tolikrát, že si někteří dělají srandu z toho, kdy se konečně opraví pořádně. Ani tentokrát to zdá se nebylo...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 3 dny
Chrudim – Výběrové řízení na dopravce MAD Chrudim už jednou zrušili. Právníky ale nevymění. Tlačí je čas a dosavadní právníci byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Opravená zeď nad Širokými schody zatím stále vypadá pro někoho lépe potmě než ve dne. Celkový dojem totiž trochu narušuje šedivý tón stroze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Jedna soutěž, šest zúčastněných, dva vítězné návrhy, čtyři obdarovaní finanční odměnou. Komise dva návrhy vyloučila pro nedodržení...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Říká se do třetice všeho dobrého, neplatí to ale pro opravu opěrné zdi v ulici Široké schody. Kdo by to byl čekal, že ještě před vypršením...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Mezi nejhlasitější odpůrce takzvaného „jezdeckého schodiště“ v Široké ulici patří beze sporu městský zastupitel a milovník výstředních...Celý článek »