Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – To, co Chrudimské noviny krátce po volbách predikovaly, se pomalu ale jistě stává realitou. Někteří zdejší politici jako by si zapojením do...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - O téměř tříhodinovou kratochvíli se postarali na pondělní schůzi městského zastupitelstva zástupci opozice z hnutí ANO 2011 a Strany...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Na podklady k jednotlivým bodům, o nichž jednají městští zastupitelé, je umožněno veřejnosti zatím jen nahlédnout, případně si za...Celý článek »
vydáno před 10 let 16 týdnů
Chrudim - Vzhledem k nepředvídatelnému vývoji v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky se chrudimští radní rozhodli ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Když nevyšel nápad, jak zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím pro tyto účely zřízené komise, která nepracovala, jak by měla, pracovní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – O tom, že současná radniční koalice se v práci právě nepřetrhne, si štěbetají vrabci na střechách chrudimských. Mezi ty suverénně...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Dopředu by se hodilo malé varování, že tento článek si můžete přečíst zadarmo, ale rozhodně není pro čtenáře, kteří chtějí snadné a rychlé vysvětlení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Nová vizuální identita města byla konečně odtajněna. Budí emoce a podle všeho zaslouženě. Převažují reakce mezi zastupiteli a jsou kladné,...Celý článek »