Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Pardubice – Rekonstrukce nejkvalitnějšího funkcionalistického nádraží s hotelem z období poválečného Československa z roku 1958 pokračuje. ...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 13 hodin
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Lidé chovají doma všemožnou zvěř. Psy, kočky, rybičky, hady, ještěrky...prakticky vše, nač si lze vzpomenout. Poněkud nezvyklé by však bylo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrast – Starosta Vojtěch Krňanský (ANO 2011) zveřejnil potěšující zprávu pro všechny, kteří fandí modernizaci, výstavbě a nechodí pěšky. Staromilci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Dne 29.1. v 7.35 hodin bylo na městskou policii oznámeno, že v Koželužské ulici došlo k napadení psa dvěma volně pobíhajícími psy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 11 týdnů
Chrudim – Všiml si toho asi každý, kdo popojíždí městem v autě. U silnice se na nejrůznějších místech objevily nabídky umístit bilboard, a to přímo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »