Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Nepříjemnou dohru má skončená rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků. Bohumil Vebr, šéf Ředitelství silnic a...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Není snad týdne, kdy by se neobjevila kritika probíhajících prací na Palackého třídě a v ulici Obce Ležáků. Druhá jmenovaná komunikace...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – O končící rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků Chrudimské noviny již mnohokrát informovaly. Šéf společnosti...Celý článek »
vydáno před 6 let 24 týdny
Chrudim – Rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou a ulicí Obce Ležáků pomalu končí, další rekonstrukce v této lokalitě pro změnu začíná začíná....Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Chrudim – Více než týden si řidiči zvykají na změny uzavírek Palackého třídy i souvisejících ulic. Nebyla by to ale Chrudim, aby se tu nenašlo dost...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Na žádost čtenářů se Chrudimské noviny rozhodly přiblížit v podrobnostech probíhající uzavírky na Palackého třídě. O chystaných změnách,...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim - Rekonstrukce  kanalizace a vodovodu na Palackého třídě vstupuje do další etapy. Od 1. července dojde k částečnému otevření ...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim – Jaký je nejnovější vývoj rozkopané Palackého třídy? Dělníci pracují, rekonstrukce kanalizace úspěšně postupuje. Zdejší obyvatelé se...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Postupující práce na rekonstrukci kanalizace pod Palackého třídou uzavřou v pondělí 22. května tuto hlavní městskou tepnu. Řidiči v...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »