Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Pardubicko/Libišany – Krajská kriminálka prověřovala od sobotního odpoledne násilnou smrt starší ženy (69) v Libišanech u Opatovic na Pardubicku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Pardubice – Podle informací od policie se žena ztratila v pondělí, kdy byla naposledy viděna kolem 18. hodiny, a mohla být ohrožena na životě....Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Prázdniny jsou tu. Opět. Dětem se otevírají dva měsíce letního lenošení, pokud ministerský předseda Babiš znovu nenažene školáky ze škamen...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Nejslavnější český světec, jemuž může „konkurovat“ snad jen obdobně oblíbený Johánek z Pomuku, oslaví svůj svátek v sobotu. Den české...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Následující víkend patří dětem libovolného věku. Začíná totiž červen a jeho první den je „zasvěcen“ všem, kdo se na svět ještě nezapomněli...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Nejen podomní prodejci, ale i docela jiná sorta lidí se snaží přijít snadno k penězům na úkor důvěřivých a často i naivních obyvatel města...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Prázdniny pomalu končí a kdo byl v poslední době v lese, ví, že i stromy se připravují na blížící se podzim. Nebo možná jenom vzdaly svou...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Pardubice - Poměrně často zmiňuje policie případy o okradených seniorech. Na poměrně jednoduchou lest se nechala nalákat i 98letá žena.Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Pardubice - Autohlídka městské policie si všimla podnapilého člověka, který šel po ulici a z ničeho nic skočil do výlohy obchodu s módou.Celý článek »