Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 19 hodin
Pardubice – V hudebním sále pardubické radnice vystoupí společně světově uznávaný italský tenorista Paolo Lardizzone a oblíbená česká sopranistka...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 15 hodin
Chrudim – Klášterní zahrady ožily Dnem dobrovolnictví. Akci spolupořádala Oblastní charita Chrudim, Pardubický kraj a Koalice nevládek Pardubicka....Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – Neformální festival v Chrudimi založený pěvkyní Dagmar Peckovou se svého čtvrtého ročníku nevzdá. Milovníci hudby se dočkají na podzim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Pardubice – Dokument Tvář Pardubického kraje nejen definuje symboly a zásady propagace kraje, ale je také jakousi výkladní skříní toho...Celý článek »
vydáno před 4 roky 28 týdnů
Pardubice/Chrudim - Festival Zlatá Pecka je už sice letos za námi, ale není na škodu si připomenout i jeho doprovodný projekt s názvem „Zlatá...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Banální zprávička, jakých se za měsíc urodí nespočet a autor textu si ji druhý den nepamatuje. Takovou se zdála být informace o prodeji...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Chladná rána nám připomínají, že babí léto už natahuje své stařecké ruce. Nemusíme ale smutnit, protože se blíží pro mnohé z nás...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim - Žáci naší umělecké školy a jejich hosté se ve čtvrtek 20. června od 9 hodin až do 21. hodiny večerní rozloučí s dalším školním rokem Dnem...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Pardubice - Nový pořadatel Festivalu Zlatá Pecka 2019, spolek Zlatá Pecka, zahajuje svoji činnosti koncertem mladého geniálního klavíristy Jana...Celý článek »