Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Před závodem mohlo využít mobilní toalety a pisoáry až osm účastníků závodu najednou. Technické služby města Chrudim s jejich zajišťováním...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudimsko - Jeden z nejstarších amatérských MTB maratonů v ČR je součástí seriálu Kolo pro život od prvního ročníku. Krásné technické trasy vedou...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim - Ve znamení osmiček se letos uskuteční již 22. ročník bikerského maratonu v Chrudimi. Jak jste si asi v titulku hned všimli,...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – Každoroční postupná destrukce nejvýznamnějších schodišť v centru města, uzavírky v okolí Resselova náměstí a odpadky poházené po celé délce...Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Chrudim - V sobotu 20. srpna zveme všechny bikery a bikerky do Chrudimi. Hlavním organizátorem závodu je MTBC Manitou Chrudim Sokol Chrudim a MTBC I-...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Po radikální změně, kterou provedl předseda komise pro zahraniční vztahy Rady Města Chrudim Roman Málek (Koalice pro Chrudim), se nově...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Týden po závodu rallye bude na chrudimském náměstí znovu živo. Po autech se tam prožene velká řada cyklistů, která se bude podílet na...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Hlinsko - MTB maraton 2014 jako závod horských kol na 50 a 75 kilometrů bude i letos k vidění v Hlinsku. Přesně v sobotu 26. července se příznivci...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Pardubice - Téměř 53 tisíce kilometrů našlapali během května pardubičtí účastníci soutěže Do práce na kole. Pomyslně tak po rovníku obkroužili celou...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Pardubice - Zdejší radnice pokračuje v projektech na rozvoj cyklistiky na svém území, jež jsou spolufinancovány z peněz Evropské unie...Celý článek »