Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Pardubice - Jedním z důležitých krajských projektů v oblasti silniční infrastruktury je modernizace silnice z Třemošnice do Trhové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Vížky/Lukavice/Pardubice – Kraj letos masivně investuje do nejvíce poškozených silnic druhé a třetí třídy. Dočkat by se měl proslavený tankodrom...Celý článek »
vydáno před 5 let 27 týdnů
Včelákov - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) navštívil v rámci pravidelných výjezdů po regionu Včelákov na Hlinecku. Se...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Pardubice - O budoucí podobě terminálu B určeného regionální dopravě, který má vzniknout u hlavního vlakového nádraží, je rozhodnuto. Zastupitelé...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Kolony aut stojí pravidelně v ulici Čs. armády, lemují vlakové a autobusové nádraží. Důvodem jsou uzavírky na Palackého třídě. Koncem...Celý článek »