Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 35 týdnů
Bielsko-Biala (Polsko) - Úvodní přípravný zápas chrudimského mistra skončil neúspěchem. Na hřišti v Bielsko-Biele doplatil chrudimský tým v oslabené...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim - Třítýdenní tréninkový cyklus A-týmu FK ERA-PACKu Chrudim pod vedením zkušeného brazilského kouče Felipe Condeho bude zakončen úvodním...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Bielsko-Biala - První polská mise v letošním přípravném období je za námi, Chrudimští si z hřiště Rekordu Bielsko-Biala vezou vítězství a porážku. Po...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Bielsko-Biała - Chrudimští futsalisté mají za sebou vstup do zápasové přípravy na následující sezónu, avšak na tento nebudou vzpomínat úplně v dobré...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Futsalisté ERA-PACKu mají za sebou poslední dvě vystoupení před začátkem dalšího ročníku ligové soutěže, v obou se v rozlišných sestavách...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Nabitý futsalový víkend skončil další trofejí pro chrudimský futsalový tým. Šestý ročník MITROPA CUPU stejně jako v pěti předchozích...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Poslední dva přípravné zápasy má před sebou tým Era-Packu Chrudim. Po vyhraném turnaji v Trnavě nyní přijede soupeř z Polska a bude se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Futsalový klub ERA-PACK Chrudim již na mapě existovat nebude. Po dvaceti letech dochází ke změně názvu, společnost ERA-PACK, s. r. o., již...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 dny
Chrudim – Futsaloví příznivci mají jasno, jak dopadl soutěžní ročník 2019/2020! Výkonný výbor Svazu futsalu ČR na svém zasedání rozhodl o tom, že...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Netradičně v neděli odpoledne dorazil do chrudimské sportovní haly Hodonín, který tušil, že v oslabené sestavě bude mít proti Chrudimi...Celý článek »