Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - Strážníci se v noci na neděli zabývali převážně stížnostmi občanů na rušení nočního klidu. Během směny vyráželi ke třem případům.   V...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Strážníci řešili v neděli večer oznámení o úmyslném sražení muže (23) řidičem BMW (21) před restaurací Kateřina v Havlíčkově ulici....Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – S železnou pravidelností jezdí městská policie naslouchat za dveře bytů na sídlišti U Stadionu. Strážnící totiž musí někdy...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim včera schválila další placené parkování ve variantě B, tedy v plném rozsahu vzala v úvahu doporučení dopravní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 27 týdnů
Chrudim - Na sídlišti U Stadionu způsobuje rozbroje sousedský spor. Žena opakovaně tvrdí, že nemůže spát, protože za zdmi sousedčina bytu slyší divné...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – Parkování před finančním úřadem v městském parku je dlouhodobě katastrofální. Obdobně špatně hledají řidiči místo ke stání i ve dvoře...Celý článek »