Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Ve Spolkovém domě se v sobotu 12. března od 10 hodin koná loutkové představení pro malé děti a jejich rodiče. Pohádky nastudoval...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim - V sobotu 15. prosince sehraje Loutkářský spolek Kacafírek představení s názvem Pohádky a pověsti o Kacafírkovi. Tři humorné příběhy z...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim - Sobotní dopoledne 17. února můžete věnovat celé dětem.  V divadle na ně čeká již avizovaná výstava železničních modelů a kousek...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Každému z nás se jistě stalo, že si jen tak vykračoval po ulici, mrknul na krásné tenistky prohánějící míčky na antuce a než se nadál, jeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Loutkářský spolek Kacafírek zve v pátek 18. října od 17 hodin děti a jejich rodiče na podzimní Ševcovskou pohádku. Představení se koná...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Chrudim - V pondělí 25. června v 17 hodin se jako předzvěst nadcházejícího svátku loutkářů uskuteční ve Spolkovém domě představení spolku...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Chrudim -  V sobotu 14. ledna v 15 hodin se uskuteční v Galerii ART Chrudim výstava kreseb chrudimského rodáka Jana Stejskala pod...Celý článek »