Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 25 týdnů
Volby jsou za námi a dopadly, jak se očekávalo – vítězstvím firmy Andreje Babiše, takzvaného „Hnutí ANO 2011“. Záměrně nepíši „drtivým“, protože se v...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Parlamentnilisty.cz - Ministr financí Andrej Babiš odpovídal na dotazy čtenářů. Zajímalo je, jak se postaví k migrační krizi a jak to myslí s výběrem...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Pardubice - Z podzimního turné zakladatele a lídra volebního hnutí ANO 2011 Andreje Babiše v Pardubicích nakonec sejde úplně, přestože se...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Pardubice - Zakladatel a lídr volebního hnutí ANO 2011 Andrej Babiš, který jej přivedl v mimořádných parlamentních volbách do Poslanecké sněmovny, a...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Pardubice/Chrudim - Hnutí ANO 2011 miliardáře Andreje Babiše zveřejnilo lídry svých kandidátek v jednotlivých krajích. V tom Pardubickém je povede...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Hlasy z volebních uren v Chrudimi jsou v tuto chvíli sečteny. Jak dopadly volby prezidenta republiky v Chrudimi ve druhém kole? ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Na prvním jednání chrudimského kontrolního výboru se jednalo o nedořešeném vztahu s JUDr. Janou Zwyrtek Hamplovou, která měla –  ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Známe podrobné výsledky 1. kola prezidentských voleb. Druhé rozhodující kolo voleb se bude konat za 14 dnů. Jak dopadly volby v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Náměstí v pondělí zelo po většinu času prázdnotou. Na místě bylo připraveno jen pár desítek stoupenců Hnutí ANO 2011, starosta František...Celý článek »