Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - Obchodní akademie si připomene ojedinělými oslavami 130 let od svého založení. Oslavy začínají v pátek a pokračují v sobotu, přičemž ...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 6 dnů
Chrudim – Aby i tentokrát nepřišla jen hrstka lidí jako obvykle, tak se město Chrudim na oslavy 105. výročí vzniku republiky pojistilo nejen...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Na den oslav osvobození Chrudimi přišlo uctít památku obětí druhé světové války do urnového háje k pomníku Přísaha několik desítek lidí....Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – U příležitosti oslavy 150. výročí založení SDH Města Chrudim se nejstarší sbor v okrese, s bohatou historií i zkušenostmi,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim –  Chrudim se rekonstrukcí sportovní haly, která má začít od ledna 2023, dostává před rok 1892, kdy sportovci museli cvičit, kde se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Městu došla trpělivost. I tak by se dal interpretovat krok, který „posvětila“ rada města. Jde o podání žaloby proti užívání pozemku na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – O jednom jediném tématu, na nějž se, pravda, nalepila ještě mnohá další, dokázali městští zastupitelé v pondělí 2. listopadu jednat až do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Na základě Stanovení místní úpravy povolené formou opatření obecné povahy bude prováděno nové svislé a vodorovné dopravní značení....Celý článek »