Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 23 týdny 6 dnů
Pardubice – Co se před měsícem zdálo být jen humorným příběhem na dobrou noc, jako by se pomalu stávalo skutečností. V Pardubicích opět ve velkém...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 1 den
Chrudim – Město Chrudim po mnoha upozorněních občanů už podruhé za poslední rok přistoupilo k urychlené celoplošné deratizaci. V těchto dnech ale...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim upozorňuje, čeho by se měl každý občan vyvarovat, až bude deratizační firma na veřejných místech rozmísťovat otrávené návnady...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - O problémech s přemnoženými potkany, kteří bezostyšně pochodují po dvorcích domů v Moravské ulici, Chrudimské noviny informovaly již před...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 46 min
Chrudim – Hlodavci se bohužel na chrudimském sídlišti přemnožili a lidé si na setkání s nimi stěžují na městě. Následujících pět týdnů proto opět...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Za vodu platí Vodárenské společnosti Chrudim už 92 tisíc obyvatel. Jen za vodné a stočné měla za období od října 2022 do konce září 2023...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 dny
Chrudim – V sobotu se vyskytl problém a všem náhodným kolemjdoucím impozantní pohled na ulici zaplavenou vodou z prasklého potrubí. Vodárenská...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Chrudim – Potkani mívají v některých lokalitách kvůli otevřeným popelnicím pravidelný rej, většina lidí už ale jejich přítomnost ani nevnímá. Od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Představenstvo Vodovodů a kanalizací Chrudim (VAK) a Vodárenské společnosti (VS) Chrudim se společně v tiskové zprávě s odstupem několika...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »