Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – Přibývá zrušených výběrových řízení na městské zakázky, do kterých se nikdo nehlásí. Tentokrát, po předchozích pochvalách, kolik dotací už...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Městští radní radní na svém jednání 26. března schvalovali mimo jiné tři smlouvy o poskytnutí účelové dotace na zajištění sociálních služeb...Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – Centrum sociálních služeb a pomoci opět boduje! Alespoň v tomto smyslu informuje radnice o údajně grandiózním úspěchu své organizace, která...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Radnice se teď rozhodla vyjít vstříc všem, kdo se doma sami obětavě starají o své nemocné, zdravotně handicapované nebo stárnoucí příbuzné...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Chrudim - Býlím zarůstající hotel Bohemia budí mnoho pozornosti občanů města a spolu s tím se začínají objevovat také spekulace, co bude s hotelovým...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrudim - Dotaci v celkové výši jeden milion korun českých by rádo získalo od města Centrum J. J. Pestalozziho. Jedná se přitom peníze, za něž...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 3 hodiny
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »