Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 30 týdnů 6 dnů
Chrudim – Uzavřena kvůli opravám byla už tolikrát, že si někteří dělají srandu z toho, kdy se konečně opraví pořádně. Ani tentokrát to zdá se nebylo...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 2 dny
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Pár dnů po té, co se starosta František Pilný (ANO 2011) pochlubil na sociální síti čerstvě opravenou a vymalovanou Tmavou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Nejnovější výtvor neznámých „umělců“, kteří už stihli poškodit část omítky na rekonstruovaném slatiňanském zámku, vyprovokoval...Celý článek »
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Myší díra byla nedávno neprůchozí, protože ji město nechalo opět uvést do přijatelného stavu. Neznámí malíři se tu totiž pravidelně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Na okolí Myší díry je v těchto dnech radost pohledět. Svahy pod oblíbenou zkratkou směrem do Soukenické ulice totiž rozkvetly a dávají tak...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 dny
Chrudim – Jakým způsobem řešit vandalismus ve veřejném prostoru? Zdaleka nejde jen o vulgární nápisy na zdech Na Kopanici. Často dochází také k...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – Posprejovaná zeď Na Kopanici přinesla diskusi o veřejném prostoru. Malíř Ivan Baborák například upozornil na známý fakt, a sice obdobně „...Celý článek »