Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 6 dnů
Moravská Třebová – Venkovní utkání s pořadovým číslem 2 odehráli chrudimští hokejisté v REHAU Aréně až ve vzdálené Moravské Třebové. Do utkání tým...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 9 hodin
Chrudim – Na středu 8. listopadu byla naplánována dohrávka 2. kola krajské hokejové ligy mezi týmy HC Chrudim a HC Slovan Moravská Třebová. Domácí...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim - Hokejisté HC Chrudim zvládli i závěrečné utkání nadstavbové části, ve kterém na vlastním ledě zdolali Moravskou Třebovou výsledkem 4:2 a...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Moravská Třebová - Bez čtyř měsíců neskutečně dlouhých sedm let trvalo čekání chrudimských hokejistů na to, aby se na ledě Moravské Třebové mohli...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Moravská Třebová - Chrudimští hokejisté nedokázali po týdenní přestávce navázat na dobrý výkon z domácího duelu a přestože v utkání dvakrát vedli a...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim - Chrudimští hokejisté vstoupili do bitvy o třetí místo tím nelepším možným způsobem a ještě stále úřadujícího mistra z Moravské Třebové...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim - Hokejisté Chrudimi si v posledním utkání nadstavbové části poradili s úřadujícím mistrem z Moravské Třebové, i když to po druhé třetině,...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Šlágrem dalšího kola Krajské ligy Pardubického kraje byl duel mezi třetí Chrudimí a první Moravskou Třebovou. Tuhé hokejové zápolení dlouho...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - První prohru na domácím hřišti v letošní sezóně připravil chrudimským hokejistům celek Moravské Třebové. Ač se Chrudim snažila, vysokou...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Úterní večer nebyl pro chrudimské hokejisty vůbec příznivý, na domácí půdě v prvním semifinále se nedokázali proti kvalitní obraně Moravské...Celý článek »