Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Toto téma se vrací do radničních kuloárů stejně často, jako vybudování vlakové zastávky u stadionu, parkovacího domu tamtéž nebo zrušení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – O možném řešení nepříjemné dopravní situace Na Rozhledně Chrudimské noviny již informace přinesly. Jeden z tamních obyvatel dokonce vyrazil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce tří kruhových objezdů v těsném sousedství nemocnice úspěšně pokračuje. Na tom, který leží v ústí Vlčnovské ulice, probíhá...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Kruhové objezdy v těsném sousedství nemocnice a u supermarketu Kaufland nevyhovují. Jeden z nich je v podstatě pouze provizorní kruhovou...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Na zdejší radnici mohou politici a úředníci otevírat šampaňské. Řídící výbor ITI Hradecko – pardubické aglomerace totiž schválil další z...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Ve dnech 13. a 14. dubna proběhl zápis dětí do prvních tříd chrudimských základních škol pro školní rok 2018/2019. K zápisu se dostavilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Ředitelé a ředitelky základních i mateřských škol zřizovaných městem nepanují ve svých „královstvích“ neomezeně dlouhou dobu. Obvykle mají...Celý článek »