Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 dnů 6 hodin
Chrudim – Připravte se na kolony. Na vytížené silnici první třídy, kudy vede hlavní tah na Čáslav, se bude až do konce srpna od soboty řídit...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Toto téma se vrací do radničních kuloárů stejně často, jako vybudování vlakové zastávky u stadionu, parkovacího domu tamtéž nebo zrušení...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – O možném řešení nepříjemné dopravní situace Na Rozhledně Chrudimské noviny již informace přinesly. Jeden z tamních obyvatel dokonce vyrazil...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Chrudim – O tom, že dopravní situace ve městě není úplně optimální, nepochybuje asi nikdo. Chybějící parkovací místa nutí řidiče odstavovat auta, kde...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce tří kruhových objezdů v těsném sousedství nemocnice úspěšně pokračuje. Na tom, který leží v ústí Vlčnovské ulice, probíhá...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Kruhové objezdy v těsném sousedství nemocnice a u supermarketu Kaufland nevyhovují. Jeden z nich je v podstatě pouze provizorní kruhovou...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim – Na zdejší radnici mohou politici a úředníci otevírat šampaňské. Řídící výbor ITI Hradecko – pardubické aglomerace totiž schválil další z...Celý článek »