Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim – Stává se z toho nemilá tradice. Opravy omítek domů v samém srdci města, výkladní skříni zdejší historické architektury, doprovází jeden...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Znečištěná dlažba, která více než rok hyzdila Filištínskou ulici, měla být dle tvrzení místní radnice uvedena do původního stavu k 14....Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Téměř na den přesně dva roky hyzdí centrum města znečištěná dlažba ve Filištínské ulici. Majitelé domu ho nechali částečně nahodit, ale ne...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Chrudim - Některé z oprav, které se přímo týkají centra města, nechávají zodpovědní úředníci provádět takřka okamžitě. Jiné, s jejichž...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Diskuze o veřejném prostoru, kterou v minulých dnech nastartovala akce dvojice "Áček", má nyní pokračování. Jen pár kroků od samotného...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 den
Chrudim – Jestli má turistický okruh v památkové zóně začínat u sochy vodníka Polívky, informační cedule tu bude víc než potřeba. Turista by jinak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim – Soukromé, nebo socialistické vlastnictví? To, co někteří brali jen jako nepovedený vtip, se stává skutečností. O nepochopitelnosti kroku,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 dnů
Chrudim – Kdo ví, jak to bylo s popadanými květináči. Kdo sleduje dění ve Filištínské ulici pravidelně, ten ví, že tu atmosféra občas pěkně houstne,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Zpracovaný dokument přístupný veřejnosti, kde by bylo vše přehledně shrnuto na jednom místě, bohužel podle nepřímého vyjádření tiskového...Celý článek »