Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 16 týdnů 1 den
Chrudim – Zdá se to až absurdní, ale i u stavby 1,5 metru dlouhého chodníku může nastat problém. Na konci února zadaná projektová...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 6 dnů
Chrudim – Město Chrudim pokračuje v plánování a ve výměně starého veřejného osvětlení za úspornější LED světelné zdroje. Vyhlašuje soutěž na...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Podle doby a rozsahu rekonstrukce už někteří čekali, že po lávce snad začnou jezdit i vlaky. Zpevňování okolí však mělo jiný důvod. Brzy se...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Chrudim –  Veřejnosti se konečně otevře zbrusu nová lávka v Moravské ulici nad ulicí Topolskou a Rubešovou, která kvůli svému havarijnímu stavu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Když nebudou peníze, bude se muset svítit méně, nebo vůbec.  „Nerad bych, abychom třeba došli k závěru, že v listopadu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim − Zatím se tu jen někdo zřídil, ale brzy by se mohl i zřítit, z preventivních důvodů proto město Chrudim zahájilo podlimitní veřejnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Priority jsou priority. Starosta František Pilný (ANO 2011) mluvil o vichřici už před volbami. V komentáři k návrhu rozpočtového opatření...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – O tom, že se některé stavební práce na území města neúměrně protahují, si štěbetají nejen vrabci na střeše, ale také mnozí Chrudimáci....Celý článek »