Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Ve funkci zastupující ředitelka Centra sociálních služeb a pomoci (CSSP) Marta Menšíková vydržela téměř na den přesně jeden rok. Když v...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim – Zdejší Centrum sociálních služeb a pomoci je doslova výstavní skříní radnice. Služby, jež svým klientům poskytuje, jsou na nejvyšší možné...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim – Život seniorů ve městě mnohdy není právě pohádkou. Akce nejrůznějších „šmejdů“ konané v prostorách Muzea sice už nahradil Tomáš Martinek se...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Chrudim – Velké změny se teď odehrávají v Centru sociálních služeb a pomoci Chrudim. Poté, co ředitelka Hana Darmovzalová oznámila, že s manželem...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 1 den
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Hrubá stavba knihovny v Topolské ulici sice postoupila do své předposlední etapy a tiskový úsek města Chrudim vyšplhal dokonce i na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – K velice smutné události vzniklé pravděpodobně nešťastnou náhodou došlo v ulici Obce Ležáků v jednom z pečovatelských domů Centra...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim doporučuje zastupitelstvu schválit snížení finančního příspěvku města na provoz Centra sociálních služeb a pomoci,...Celý článek »