Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Co se vlastně děje s textilem, v jehož odevzdávání jsou prý Chrudimáci na špičce? Společnost Dimatex, jež provozuje projekt „Textielco“...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Znají to asi všichni. Pytel určený na tříděný odpad, konkrétně plasty, je plný, a nastal tedy čas, aby svoji pouť skončil v kontejneru,...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny uvedly, radnici se podařil husarský kousek. Po letech, kdy bývalé vedení města jen těžko hledalo zájemce o...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Nepořádek ve městě se snaží krotit v bojovém duchu svého vládce a pána Zdeňka Koláře technické služby. Úspěchy jsou to střídavé, padlí leží...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Třída Míru se může pochlubit novinkou - pod novou dlažbou jsou teď umístěny tři nové velkoobjemové podzemní kontejnery na tříděný odpad....Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - Kontejnery nejrůznějších barev se po městě vyskytují tu ve větších, onde v menších skupinách. V nedávné době k nádobám na...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice/Česká Třebová - V těchto dnech pardubičtí celníci dokončili na překladišti v České Třebové kontrolu kontejnerů směřujících z Číny do zemí...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Pardubice - Až teprve záběr pořízený kamerovým systémem usvědčil zloděje, že kalhoty, které měl na sobě, jen pár chvilek před tím na sebe navlékl v...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Pardubice/Dražkovice - Zdejší kriminálka zaznamenala další úspěch, když se jí podařilo objasnit událost z prosince loňského roku. V ...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Pardubice - Několik týdnů zaměstnávala povedená partička čtyř mladíků nejenom zdejší kriminálku, ale zejména hasiče. Ti vyráželi zpravidla víkend co...Celý článek »