Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Největší čas na zastupitelstvu zabralo schvalování nadačního fondu pro bezpečnost provozu na silnicích. Před hlasováním se diskutovalo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudimsko/Chrudim – Radní schválili zakládací listinu a zvolení prvních členů Nadačního fondu města Chrudim pro bezpečnost silničního provozu. Od...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim/Hrochův Týnec – Došlo ke zrušení veřejné zakázky na software ke zpracování agendy přestupků zachycených radarem, protože se do výběrového...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudimsko – Za jak dlouho a v jakých obcích se budou muset řidiči připravit na nové radary a případné pokuty za překročení povolené rychlosti? Obce...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Místní žena oznámila v sobotu v 10.30 hodin strážníkům, že jí ze zahrady zmizela litinová vana, kterou používala k zalévání zahrady. Uvedla...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 1 den
Chrudim – Nájemní smlouvu na radary a software měřící rychlost v Markovicích podepsalo město Chrudim v hodnotě více než dvou milionů korun (2 032 800...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 1 den
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 6 hodin
Chrudim – Radar měl měřit rychlost na sloupu veřejného osvětlení před obchodem v Markovicích, mezi ulicemi Ke Hřišti a Okružní. Jedna z firem, která...Celý článek »