Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Přibývá zrušených výběrových řízení na městské zakázky, do kterých se nikdo nehlásí. Tentokrát, po předchozích pochvalách, kolik dotací už...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim - Městská rada se rozhodla nalít do organizace Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim více peněz.Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 12 hodin
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 13 hodin
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – K velice smutné události vzniklé pravděpodobně nešťastnou náhodou došlo v ulici Obce Ležáků v jednom z pečovatelských domů Centra...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim doporučuje zastupitelstvu schválit snížení finančního příspěvku města na provoz Centra sociálních služeb a pomoci,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Dvě organizace poskytující ve městě sociální služby od října mění vedení. Vrací se původní ředitelka do Centra sociálních služeb a pomoci....Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim –  Chrudim se rekonstrukcí sportovní haly, která má začít od ledna 2023, dostává před rok 1892, kdy sportovci museli cvičit, kde se...Celý článek »