Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Dobrý zpráv je jako šafránu. Ani jedna taková zprávička proto nesmí zapadnout. Mezi ty nejlepší se v současné době řadí informace o...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Městské lesy stále ještě zůstávají oblíbeným cílem turistů z Chrudimě i širšího okolí. Nejnověji se tu objevilo hned několik desítek tůní,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Prostředí, jak známo, vychovává. Kde se objeví nějaký nepořádek, zdemolovaný veřejný majetek, černá skládka, tam brzy přibude další taková...Celý článek »
vydáno před 5 let 34 týdny
Chrudim - Stále stoupající oblíbenost Rekreačních lesů Podhůra nedaleko Chrudimi jde ruku v ruce s potřebným zlepšováním infrastruktury pro...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Projekt nové lesovny, kterou mnozí neúnavní kritici mylně považují za předraženou hájovnu, budí stále emoce. Hlasy z opozičních táborů...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Nová lesovna, která by měla vzniknout nedaleko městských a rekreačních lesů na Podhůře, budí emoce. Někteří, především příznivci místních...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim/Podhůra - Návštěvníci městských lesů se mohou těšit na zbrusu nové parkoviště a vzdělávací centrum před bývalou výletní restaurací Kometa na...Celý článek »
vydáno před 1 den 17 hodin
Chrudim - Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »