Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Chrudim – Avizovanou proměnu budovy bývalé pobočky městské knihovny v Topolské ulici mnozí doslova obrečeli. Z domku má být prodejna textilu. Město...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Nemožné se stalo skutkem. Vedení města našlo v rekordně krátkém čase zájemce o pronájem budovy bývalé knihovny v Topolské ulici. To, co...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Budova bývalé knihovny v Topolské ulici nepatří k těm stavbám, jimiž se město může chlubit. Zanedbaná budova by zasloužila spíše demoliční...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Pondělní parno nepřidalo na náladě ani městským zastupitelům, ani veřejnosti, jež si do velké zasedací místnosti na Pardubické ulici našla...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 5 dnů
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Kolem pěti tisíc návštěvníků a 13 tisíc výpůjček za rok, taková je statistika využití pobočky Městské knihovny Chrudim v Topolské ulici,...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Minulý týden prováděcí firma Viktorstav dokončila podle zadávacího výkresu plochou střechu nové pobočky knihovny v Topolské ulici a ihned...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 4 dny
Chrudim – Po středečním kontrolním dnu se na střeše knihovny konečně objevil porost. Autentická fotka na internetu ihned vyvolala nejrůznější reakce...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 min
Chrudim – Na všech dostupných vizualizacích je vidět exteriér i interiér knihovny, na co se ale budou dívat z okna obyvatelé přilehlého paneláku...Celý článek »