Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Městská rada na svém předposledním zasedání, které se konalo 15. května, schválila i další dodatek ke smlouvě s architektem Janem Třeštíkem...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim – Místní radnici po několikerém „propírání“ kauzy dožilé smuteční síně v médiích podle všeho zdaleka nedochází trpělivost. S Pardubickým...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Chrudim - Výmluvy nebo neschopnost městských úředníků? To jsou otázky, které se nabízejí ve spojitosti s plánovanou milionovou investicí radnice do...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Chrudim - Poslední dokumenty ke schvalování stavebního povolení na rekonstrukci smuteční síně měli na stole městští radní. Souhlasili tak s tím...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim - Radnice se vrací k záměru rekonstruovat smuteční síň. Podkladem k obnovenému jednání je studie architekta Jana Třeštíka...Celý článek »
vydáno před 6 dnů 19 hodin
Chrudim – Na silnici I. třídy v Čáslavské ulici právě probíhá očekávaná výstavba autobusového zálivu kvůli nové zastávce Chrudim, dětský domov....Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 5 dnů
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »