Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Na strategických pozemcích od Správy železnic, o které město Chrudim aktuálně projevilo zájem, by mohlo vzniknout WC, parkoviště, dobíjecí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Po mnoha stížnostech na kulturu cestování na chrudimském nádraží kvůli hlučným a vulgárním občanům bez domova se do věci vložilo i město...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - S počátkem října započne významná a dlouho očekávaná stavba terminálu veřejné dopravy v Chrudimi, 1. října dojde k oficiálnímu předání...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 4 dny
Chrudim – Časy se bohužel mění a s klimatickou změnou je potřeba péči o zeleň ve městech přizpůsobit. Některé stromy ale usychají i vinou špatně...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Pardubice/Chrast – Ačkoliv otevřením nového terminálu B končí doby, kdy se museli cestující zdlouhavě přesouvat z autobusového na železniční nádraží...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Heřmanův Městec – Nový dopravní terminál podle architektonické studie z roku 2016 ještě není dostavěn a už je pod palbou kritiky lidí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se prý pěkně zapotil kvůli převodu pozemků pod chrudimským dopravním terminálem. Nabytí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Od 17. února do 30. dubna bude probíhat další část výstavby terminálu veřejné dopravy. V této etapě proběhne rekonstrukce přednádraží, tedy...Celý článek »