Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Chrudim – Díky své duchapřítomnosti si žena z Pardubic, která čelila podvodu, zachránila jmění ve výši půl milionu korun. Jako obyčejně se v telefonu...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 2 dny
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Říká se, že tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Podobné to je i s řešením opravy zdí podél Chrudimky, kudy jezdí...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 1 den
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Chrudim – Zatímco u realizace cyklostezky Chrudim–Vlčnov se zaspalo a povede tu bohužel jenom chodník, u cyklostezky na Podhůru to zatím vypadá stále...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudim – Řidiči si budou moct už brzy oddychnout, že jim před kola nebudou skákat alespoň opilí bezdomovci. Ačkoliv to vypadá, že se silnice z...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Není to žádná neznámá praktika. Probíhá po telefonu. Říká se tomu vishing. Podvodné volání, které nemá nic společného s tím, když se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Tu a tam se někde ve křoví už teď objeví nějaké to „sdílené kolo“. Důkazem toho je i aktuální seznam nálezů a ztrát, kde ztracená nebo...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »