Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 5 dnů
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 1 den
Chrudim – Informace o místní drogové situaci už se rozebíraly i na posledním jednání komise pro bezpečnost města a prevenci kriminality. Vrchní...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 5 dnů
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Takzvanou „spanilou jízdu“ několikahlavého stáda motorkářů nešlo v sobotu přehlédnout. Vyznavači jedné stopy se přihnali od Slatiňan,...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Léto je časem festivalů, koncertů a oslav. Není proto divu, že spousta z organizátorů těchto akcí trošku „hřeší“ na jistou benevolenci...Celý článek »
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim – Co řešili strážníci městské policie v průběhu chrudimské salvátorské pouti? Překvapivě ne pouť. Od pátku do neděle sice dohlíželi ve...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Pardubice/Chrudim - Na úvod týdne proběhla napříč celým krajem dopravně bezpečnostní akce, do které se zapojily téměř tři desítky policistů.Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Pardubice - Prezidentovi Černých jezdců z Rakouska pardubický soud jeho dosavadní trest prodloužil. Z šesti měsíců odnětí svobody na osm. Beze změny...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - Rakouští motorkáři se snažili v průběhu hlavního líčení přesvědčit soud, že prezident jejich klubu s názvem Black Rider Mario...Celý článek »