Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Rada města se včera shodla, že když tradiční chrudimská pouť neproběhne, umožní konání alespoň pouťového jarmarku. Vše bude probíhat v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim projednala v pondělí 8. června žádost pořadatele o Chrudimskou pouť. Radní však na žádost městského zastupitele Romana...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Další událost letošního léta, na níž se těší generace Chrudimáků, je za dveřmi. Tradiční chrudimská Salvátorská pouť si však vyžádá četná...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Jakmile se začne blížit svátek Proměnění Páně, začne se blížit i tradiční pouťové veselí. Chrudimský největší kostel sice nemá toto...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Chrudim - S blížícím se létem se přibližuje také akce, na níž netrpělivě čekají malí i velcí obyvatelé města. Chrudimská Salvátorská pouť patří...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 22 hodiny
Chrudim – Podle statistik vyhledávání nedají vyměněné parkovací automaty na Resselově a Školním náměstí našim čtenářům spát. Co se stalo s těmi...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 2 dny
Chrudim – Kolotočáři se snaží seč jim síly stačí a sklízí poslední atrakce, které měly zmizet z města Chrudim podle stanoviska úředníků chrudimské...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 1 hodina
Chrudim – Salvátorská pouť sice začne až v sobotu, ale už zítra přijedou do města Chrudim první pouťové atrakce a postupně začnou platit dopravní...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Komise pro oblast cestovního ruchu chtěla zajistit novou atrakci přímo v centru města, v kostele Nanebevzetí Panny Marie. Věc se má ale tak...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Po sérii do nebe volajících řešení, jak vylepšit a oživit veřejný prostor města Chrudim, nad kterými kroutí esteticky citlivější člověk...Celý článek »