Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 5 týdnů
Chrudim - Po nedělním desetigólovém výprasku v Praze si brankových hodů užili také fanoušci doma v Chrudimi! Před vlastním publikem se střelci ERA-...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Praha / Chrudim - Třítýdenní pauza způsobená evropským šampionátem v Bělehradě je za námi, na řadu přichází závěr základní části CHANCE Futsal ligy....Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Chrudim zakončila základní část s dvěma porážkami a jednou remízou na kontě, ve zbytku zápasů si připsala tříbodové vítězství. Poslední...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Chrudimští futsalisté bodové počty, rozdíly ve skóre a vzájemné zápasy již řešit nemusí. O jejich osudu je rozhodnuto, do play-off jdou ze...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Chrudim - Chrudimští odstartovali svoji sérii na venkovním hřišti výhrou proti pražské Slavii. Vítězství se nerodilo úplně nejjednodušším způsobem,...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Chrudimští hráči mají za sebou další vítězné vystoupení v play-off, ve třetím zápase však dokázala Slavia velmi nepříjemně vzdorovat....Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - První zápas v cestě za desátým titulem v CHANCE Futsal Lize mají za sebou hráči Chrudimi, kteří na domácí palubovce před početným publikem...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Praha - Ve finále FINAL FOUR čekal U-16 ERA-PACKu tým Slavie Praha, který udolal v semifinále svého brněnského soupeře. Skvělou bitvu předvedli...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - Fanoušci Era-Packu jsou opět v pozoru, čtvrtfinálová série pokračuje. Chrudimští mají možnost sérii na domácí půdě uzavřít a po třech...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Páteční večer byl ve znamení odstartování série play-off mezi Era-Packem Chrudim a Slavií Prahou. Domácí vstoupili do vyřazovacích bojů na...Celý článek »