Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Hlinsko – Ve středu 28. září od 9 do 17 hodin se v prostoru památkové rezervace Betlém a na nábřeží před Orlovnou uskuteční již tradiční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Hlinsko – V sobotu 26. září od 10. hodiny se v památkové rezervaci Betlém koná před Orlovnou Svatováclavský jarmark. Při této příležitosti lze...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Hlinsko - Od pátku 3. do neděle 5. srpna se v Památkové rezervaci lidové architektury Betlém a před Orlovnou konají Dny dřeva. Letošní již sedmý...Celý článek »
vydáno před 5 let 37 týdnů
Chrudim – Červenec je v půli a teploty prozatím připomínají spíše září. Letos se zkrátka příroda chová poněkud nestandardně. Víkend však slibuje...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Konec září, začátek října. Slavnost mučedníka proč Čechy ze všech nejprvnějšího, svatého Václava předznamenává zahájení sezóny zvěřinových...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Chrudim - Mnozí si v tomto týdnu vybrali tři dny dovolené tak, aby mohli trávit svůj čas s rodinou, prohánět se na kolech a sjíždět řeky. Prázdniny...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 dnů
Hlinsko - Soubor lidových staveb Vysočina nabízí speciální program návštěvníkům se zrakovým postižením. V památkové rezervaci Betlém v Hlinsku mohou...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Hlinsko - Od 19. března do 10. dubna si můžete užít velikonoční atmosféry v roubenkách památkové rezervace Betlém. Letos je pozornost...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Hlinsko - Roubené domky v památkové rezervaci Betlém jsou návštěvníkům přístupné po celý rok. Mohou se stát cílem výletu o jarních prázdninách,...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Hlinsko - V památkové rezervaci Betlém můžete již od tohoto týdne až do 3. ledna navštívit výstavu s názvem Betlém vánoční. V roubených...Celý článek »