Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou jen „pro srandu králíkům“, Chrudimské noviny již informovaly. Nejenže se prakticky nescházejí s výmluvou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – O tom, že nové koště dobře mete a sny nových uživatelů nejvyšších politických funkcí mívají krátkého trvání, není sporu. Minulá radniční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Nová podoba Štěpánkova domu ve Štěpánkově ulici přinutila k vyjádření snad každého Chrudimáka. Najde se mezi nimi jen málo těch, jimž se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Není žádným překvapením, že s úpravami areálu letního kina za budovou Muzea současné vedení města počítá. V nejužším vedení – radě města –...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Mezi nejhlasitější odpůrce takzvaného „jezdeckého schodiště“ v Široké ulici patří beze sporu městský zastupitel a milovník výstředních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Zajímavý, leč předpokládaný problém „nakousli“ na svém pondělním jednání městští zastupitelé. Chrudimské noviny na něj již několikrát...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Odměny členům městského zastupitelstva, rady města a komisí jsou vždy velmi citlivé a na jednáních politických špiček diskutované téma....Celý článek »