Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 22 týdny
V posledních dnech žil chrudimský mediální prostor velmi nepříjemnou kauzou. Lídr chrudimských Pirátů Pavel Štěpánek přiznal v diskusi pod jedním z...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Tento a následující týden bude plný očekávání, jak to opět dopadne. Bude se totiž řešit, jak úspěšně zakročit proti nelegálním „miniboardům...Celý článek »
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé na svém jednání v pondělí 9. prosince schválili vyčlenění částky jeden milion korun v rozpočtu na rok 2021, a to na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Piráti nejsou, podle všeho, příliš spokojení se svým zdejším mediálním obrazem. Většinová média je buď zcela ignorují, nebo, místo zpráv o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Piráti na Chrudimsku si vyměnili vedení. Na místo charismatického a sociálně zdatného, chrudimského místostarosty Pavla Štěpánka, nastoupil...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim – Koncem roku nechávají Chrudimské noviny své čtenáře nahlédnout „pod pokličku“ redakční práce a zveřejňují přehled nejčtenějších článků...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Koaliční smlouva byla podepsána. Její znění Chrudimské noviny již uveřejnily, žádné velké změny se v ní neudály a ani se nedají očekávat....Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Chrudim – Čtyři místostarostové byli trnem v oku prakticky všem členům opozičních stran v městském zastupitelstvu. Není proto divu, že především...Celý článek »
vydáno před 5 let 22 týdny
Rád bych se vyjádřil k naší rodinné insolvenci, která se stala předmětem mediálního zájmu posledních dní a zveřejnil souvislosti i zde. Uznávám, že...Celý článek »