Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Jedná se o jeden z místních evergreenů. Patří do stejné skupiny, jako opravy městských domů, rekonstrukce sportovní haly a neustále...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Chrudim – Kašna v parčíku u hotelu Centrál je ostudou města. To ví každý, kdo projde tímto obecně příliš neopečovávaným parkem. Na zemi se válejí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – O zanedbané a rozpadající se kašně v parčíku u hotelu Centrál Chrudimské noviny informovaly již několikrát. Několikrát se také vedení města...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Předvolební sliby jsou jedna věc a povolební realita věcí docela jinou. Než město najde finance na rekonstrukce parčíků a fontánek, bude...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Parčík u Hotelu Centrál, tak milý srdci některých místních politiků, je zase o krůček blíž rekonstrukci. Jeho stav nyní nepřipomíná „oázu...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Parků ve městě se nachází hned několik a radnice se postupně snaží uvádět jejich mnohdy dost tristní stav do podoby, která by nevzbuzovala...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Radnice se rozhodla podpořit biodiverzitu druhů vázaných na stojaté vody jen pár kroků od centra města. Jinak si ani nelze vysvětlit její...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek po osmé hodině ranní oznámila strážníkům náhodná kolemjdoucí, že v parčíku u hotelu centrál volně pobíhá jakýsi pes....Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »