Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 2 dny
Chrudim – Od března se připravte na obousměrný provoz, při kterém auta vystrnadí chodce v ulici V Průhonech z chodníku. Bude to daň za rekonstrukci...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 13 min
Dražkovice/Mikulovice – Na silnici první třídy mezi Chrudimí a Pardubicemi na světelné křižovatce s odbočkou na Mikulovice se dnes ráno stala těžká...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Zbrusu nová lávka se ještě v Chrudimi ani nezačala stavět a už budí u některých obyvatel rozpaky. Starosta František Pilný (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Lávka v ulici V Průhonech, kudy chodí hodně dětí ke sportovištím a do školy, se musí kvůli bezpečnosti nejprve vyztužit a podepřít zespodu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Statika lávky propojující ulici V Průhonech se sídlištěm U Stadionu je narušena a musela se částečně uzavřít. Hrozí totiž její zhroucení. V...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Blízko jednoho z chrudimských odběrových center na koronavirus načapala žena úchyla a vše oznámila na policii. Co ho vyrajcovalo tak, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 10 týdnů
Chrudim – Řidiči nemají kde parkovat nejen v centru města, ale také, již tradičně, na sídlištích. Město namísto snahy o výstavbu nových parkovacích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – S velkou slávou a za účasti politiků i úředníků byl otevřen dlouho očekávaný sjezd do Klobásova. Tato nová komunikace a prý i dopravní...Celý článek »