Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Uhersko – Jedinečná noční podívaná nejen pro milovníky technických staveb začne už tento víkend ze soboty na neděli kvůli dostavbě dálnice D35 v...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
ČR – Za jeden den bylo před úpravou cen ve čtvrtek 29. února 2024 prodáno prostřednictvím webu edalnice.cz přes 219 tisíc elektronických dálničních...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Od roku 2010 se v ČR postavilo 75 km dálnic. Za stejné období v Polsku 783 km a v menším Maďarsku 447 km. Superman očividně lítá do Polska a Maďarska...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Pardubice  – Záchranný archeologický výzkum pod dvěma úseky budoucí dálnice D35 v Pardubickém kraji skončil. Přinesl v České...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Moravská Třebová - Zastupitelstvo Pardubického kraje na svém úterním jednání jednomyslně schválilo rozpočet pro rok 2019. Ten bude stejně jako v...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Pardubice - Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) jednal s šéfem pardubické pobočky Ředitelství silnic a dálnic Bohumilem...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Pardubice - Pardubický kraj a Správa údržba silnic Pardubického kraje řeší problematiku napojení obcí a měst na dálnici D35. Silničáři proto zadali...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Pardubice - Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) dokončilo v úseku Pardubice - Opatovice nad Labem čtyřproudovou silnici I/37, což umožní motoristům...Celý článek »