Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté dokázali navázat na povedený výkon z derby v Hlinsku a proti Světlé nad Sázavou předvedli divákům atraktivní zápas,...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim - Chrudimští počtvrté za sebou prohráli, když o jedinou branku nestačili na aktuálně druhý tým tabulky. Proti favorizované Světlé nad Sázavou...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Světlá nad Sázavou - Úvodní utkání nového roku hokejistům Chrudimi příliš nevyšlo. Na ledě ve Světlé nad Sázavou domácího favorita nezaskočili a po...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim - Chrudimští hokejisté sehráli s druhým celkem tabulky vyrovnanou partii a přestože v utkání dvakrát prohrávali, sahali ještě tři a půl...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Světlá nad Sázavou - Když v 10. minutě vedli domácí o tři branky, zdálo se, že utkání bude snadnou záležitostí. Jenže hosté vůbec do...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Ani třetí utkání finálové série neskončilo chrudimskou radostí, po závěrečné siréně naopak mohl titul v Krajské lize Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - Fanoušci, kteří dorazili ve středeční večer na chrudimský zimní stadion rozhodně nelitovali. Chrudimští hokejisté si totiž pohráli s...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - Hokejový stadion v Chrudimi zažije ve středu 27. listopadu od 18:30 opravdový boj. Na jeho led totiž dorazí vedoucí celek ze Světlé nad...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - Každý, kdo na zápase byl, asi dlouho nezapomene. V semifinále loňského play-off se rozpoutalo velké peklo jak v Chrudimi, tak posléze na...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Světlá nad Sázavou – Chrudimští hokejisté mají za sebou velmi napínavé semifinále ve Světlé nad Sázavou. Hosté ale těžkou situaci zvládli a po...Celý článek »