Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Vánoce sice oficiálně končí až v neděli 12. ledna, přesto se už dnes mnozí Chrudimáci zbavují vánočních stromků. Obdobně jako v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Dobrých zpráv je v této nelehké době jako šafránu. Většina médií v honbě za větší čteností přiživuje paniku a informuje o údajných...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Ačkoli se to možná nezdá, Vánoce se nezadržitelně blíží. Výzdoba v obchodech už sice připomíná nejkrásnější svátky roku, výzdoba měst však...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Rok od roku je situace vážnější. Vloni dokonce hrozilo, že město bude nuceno sáhnout do vlastních rezerv a kácet buď v Městských lesích,...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Poslední dny, kdy sněhové přívaly zasypaly bílou nadílkou celé město, ukázaly, kde vládne město a kde naopak mají vše pevně v rukou jeho...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Je po Vánocích. Tento fakt připomíná nejen běžný, všední život, ale také hromadící se vysloužilé vánoční stromky u popelnic. Jako každý rok...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Místní technické služby se teď pustily do kontroly a čištění ozdobných lamp veřejného osvětlení v samotném centru města. Alespoň na čas je...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Vánoce jsou pro většinu obyvatel města u konce a nyní přichází na přetřes klíčová otázka: "Kam s ním?“ Samozřejmě se nejedná o zapomenutou...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Chrudim - Možnost zapsat se na věčné časy do městských análů nabízí teď Technické služby Chrudim. Prostřednictvím facebooku totiž hledají někoho, kdo...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - V pondělí 2. prosince se na Resselově náměstí objevili první poslové Vánoc. Prodejci vánočních stromků i zlatavého jmelí rozložili své...Celý článek »