Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Dotazník odhalil, co si myslí občané Chrudimi o svých politických zástupcích, pokud jde o kulturu. Zastupitele to dopálilo. V ...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Město takové významnosti a historického kulturního bohatství potřebuje něco, co by ho jednoznačně charakterizovalo a případným návštěvníkům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – „Když zasedá parlament, nikdo si nemůže být jistý majetkem ani životem,“ říkal kdysi jeden americký učenec. Když zasedá chrudimské městské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou jen „pro srandu králíkům“, Chrudimské noviny již informovaly. Nejenže se prakticky nescházejí s výmluvou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Nejčerstvější utahování šroubů v souvislosti s řáděním čínské chřipky odnášejí mnozí živnostníci a drobní podnikatelé. Těm totiž ušlé zisky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – O tom, že nové koště dobře mete a sny nových uživatelů nejvyšších politických funkcí mívají krátkého trvání, není sporu. Minulá radniční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Město Chrudim má v plánu aktualizovat svůj vozový park a začít využívat pro své potřeby dva elektromobily neboli automobily na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Ne každý je spokojen s prací městských úředníků nebo strážníků městské policie. Především „měšťáci“ nezřídka schytají prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Ještě donedávna nemusel cestující vlakem ani otevřít oči, a přesto dobře věděl, kde „železný oř“ zastavil. Každé nádraží, každé město se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – V pondělí 25. května 2020 byl pokořen nový rekord. Jednání městského zastupitelstva trvalo všehovšudy – tedy i s přestávkami – více než...Celý článek »