Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Leden se nám zlomil v půli a nastává období prapodivné zimy bez sněhu. Plesová sezóna startuje a ten, kdo neoprášil své znalosti...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Na začátku nového roku zůstává vše při starém. Zima zatím své drápky rozhodně nezaťala, což ocení jistě každý, kdo musí obsluhovat domácí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – S největší pravděpodobností letos svatý Martin na bílém koni nepřijede. Tradice svatomartinských hus je však zcela neodvislá od případné...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Další týden je pomalu za námi, víkend otevírá svá vrátka. Na události, jež si zaslouží pozornost civilizovaného člověka, příliš bohatý není...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Kdo jiný by měl začátkem prosince přijít než svatý Mikuláš se svými anděly a čerty? Pokud jste stále ještě nepodlehli tlaku liberální...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - „Zemědělci sklidili a ve městě se všichni opili,“ tímto bonmotem Miroslava Donutila by mohly začít dnešní tipy. Ano, je to tak. Po roce se...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Blížící se víkend bude jednoznačně v duchu keltských tradic v Nasavrkách, zavoní smolou v Betlému a roztančí návštěvníky...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – V sobotu 10. února od 9 hodin můžete vidět pestrobarevné maškary v masopustním průvodu a jejich tradiční rozpustilé řádění na...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »